O odvjetničkom društvu

 
 
 

O nama

Odvjetničko društvo Smolek & Škrinjar d.o.o. osnovano je 2013. godine sa sjedištem u Zagrebu, kao sljednik odvjetničkih ureda osnivača - odvjetnika Marka Smoleka i odvjetnika Ladislava Škrinjara. U ovom trenutku ODSS tim sastoji se od devet članova koji djeluju u ostvarenju ideje vodilje osnivača - pružanje pravnih usluga na najvišoj profesionalnoj razini.

Misija našeg Odvjetničkog društva je pružiti Vam pravovremene, kvalitetne pravne savjete i cjelovitu pravnu podršku kako bismo Vam pomogli u ostvarivanju poslovnih i osobnih ciljeva te istodobno izgradili snažne i obostrano korisne poslovne odnose.

Savjetujući i zastupajući strane i domaće klijente u njihovom poslovanju u Republici Hrvatskoj, razvili smo pravnu praksu koja teži najvišim standardima stručnosti i pouzdanosti.

Svakom zadatku pristupamo individualizirano, vodeći računa o tome da razumijemo potrebe naših klijenata, nakon čega predlažemo odgovarajući pravni put i najadekvatnije rješenje za zaštitu prava i interesa naših klijenata.

Jedinstven spoj stručnog iskustva te kontinuiranog obrazovanja i usavršavanja čini nas spremnima za najsloženije pravne zadatke i pružanje vrhunske pravne usluge. ODSS tim osobitu pažnju polaže na specifičnost poslovanja svakog pojedinog klijenta, u koju svrhu sustavno prati sve novosti vezane uz pravnu regulativu u Republici Hrvatskoj i u međunarodnom okruženju koja je značajna za područja djelovanja naših klijenata
 
 
 
 

  •  

    Ocena družbe v mednarodnih katalogih odvetniških družb: